ERST Fine Jewellery

ERST Fine Jewellery е млада компания, основана през 2016 в Хонконг с предмет на дейност производство и търговия с луксозна бижутерия. Стремежът й е да запълни онази ниша на взискателните клиенти, фокусирайки се върху изработката на бижута в много малки серии с индивидуален дизайн, като използва само благородни камъни от най-високо качество с най-престижните международни сертификати.

ERST работи само с 18-каратово злато и скъпоценни камъни, съгласно международните стандарти за етичен добив за своите колекции.

Ключът към създаването на елегантните и стилни бижута е отличната комуникация и синергия между клиент и бижутер.
Освен бижута по индивидуален дизайн, компанията предлага и класическите бижута Eternity rings, Hoop earrings, Tennis bracelets с диаманти, сапфири, изумруди, рубини.

ERST exclusive edition

Диамантът се образува милиарди години в недрата на земята, той е символ на неразрушимата връзка между мъжа и жената. Неговата красота пленява мигновено. Като непреходна класика, моделът с един по-голям централен камък, остава вечен.

Eternity Ring

Eternity Ring – кръгът е символ на вечността. В комбинация с диаманти, сапфири и смарагди, тази символика се засилва неимоверно.

Eternity Ring

Eternity Ring – кръга е символ на вечността. В комбинация с диаманти, сапфири и смарагди, тази символика се засилва неимоверно.

Invisible

Технологията “invisible” е творение на висшето ювелирно майсторство. Така прецизно поставени един до друг, диамантите изграждат една монолитна структура, която заблуждава окото, че е един по-голям камък.

Heart edition

Контрастът между множество черни диаманти и един бял, във формата на сърце, е запленяващ. Това е бижу, което всяка дама би искала да притежава.

Heart edition

Контраста между множество черни диаманти и един бял, във формата на сърце, е запленяващ. Това е бижу, което всяка дама би искала да притежава.

Rainbow Eternity ring

Нежно цветно изкушение. Халки с камъни във форма изумруд, с диаманти, рубини, сапфири или изумруди, приканват дамите да ги желаят.

Всичко за ERST Fine Jewellery

За да видите всичко което марката предлага, натиснете за препращане към официалния сайт където ще намерите всички новости.