Ulysse Nardin

РАЖДАНЕТО НА ЕДНА ЛЕГЕНДА
През далечната 1846г. швейцарският производител на часовници Ulysse Nardin се посвещава в изкуството на създаване на едни от най-надеждните механични часовници в историята на часовникарството. Днес те присъстват в колекциите на ценители от цял свят. Носители на множество престижни награди за качество, иновации и комплицирани механизми, UlysseNardin затвърждава своето лидерско място в часовникарската индустрия.

 

Емблематични за марката са модели като FREAK, Moonstruck, Genghis Khan,Astronomical Trilogy of Time- вписан в книгата за рекордите на Гинес.

Повече от сто и седемдесет години те са господари на морето със своята Marine Collection. От идеята до завършения продукт Ulysse Nardine е  символ на съвършенство и прецизност във всеки детайл и затвърждава своето място  на един от признатите лидери във вишия часовникарски пилотаж.

Ulysse Nardin Freak

Ulysse Nardin Freak – Иновативен, неповторим и различен, това са само някои от определенията, описващи този модел. За разлика от предходните модели, Freak Vision e първият със самонавиващ се механизъм, с резерв на заряда до 50 часа.

Ulysse Nardin Executive Moonstruck World Timer

Ulysse Nardin Executive Moonstruck World Timer са второ поколение Moonstruck. Предлагат се в платина и розово злато, лимитирана серия по 100 броя всеки. Часовникът има дата, 24 часово време, лунна фаза и самонавиващ се механизъм.

Ulysse Nardin Executive Moonstruck World Timer

Ulysse Nardin Executive Moonstruck World Timer са второ поколеление Moonstruck. Предлагат се в платина и розово злато, лимитирана серия по 100 броя всеки. Часовника има дата, 24 часово време, лунна фаза и самонавиващ се механизъм.

Ulysse Nardin Classico Jade

Ulysse Nardin Classico Jade изискан дамски часовник с 37мм каса. Приляга елегантно към китката и придава стил във вашето ежедневие.

Ulysse Nardin Diver Deep Dive

Ulysse Nardin Diver Deep Dive e eдна покана да опознаете дълбините на океана. С водоустойчивост от 1000м, титаниева каса и 300 броя лимитация, това е часовник за авантюристи.

Ulysse Nardin Diver Deep Dive

Ulysse Nardin Diver Deep Dive e eдна покана, да опознаете дълбините. С водоустоичивост от 1000м, титаниева каса и 300 броя лимитация, това е часовник за авантюристи.

Ulysse Nardin Lady Dual Time

Ulysse Nardin Lady Dual Time е не само часовник с прецизен механизъм, но и едно неустоимо красиво бижу. С типичната за модела функция бърза смяна на времето, лесно можете да адаптирате часовника си към всяка часова зона и винаги да знаете колко е часът у дома.

Всичко за Ulysse Nardin

Гмурни се смело в дълбините на часовникарството.