Chopard

Chopard е швейцарски производител на часовници и бижута, стартирал своето производство през далечната 1860 г. в Sonvilier от Louis-Ulysse Chopard, известен със създаването на прецизни джобни часовници. През 1963 г. Chopard става собственост на Карл Шойфеле и неговото семейство. И днес Chopard следва неговите принципи, вкус към върхови постижения, качество, творчество, иновации, независимост и уважение към хората.

Компанията получава нови и нови отличия за забележителните си творения от деня на създаването си до днес, вече повече от 150 години.

Вярна на своите принципи, фамилията Шойфеле използва в своите колекции злато, което е с ясен произход, и е добито според условията за честен труд.

Chopard Happy Sport Collection

Chopard Happy Sport Collection – Предизвикателни, ексклузивни, интригуващи, “щастливите диаманти” танцуват в сърцата на милиони жени по света вече няколко десетилетия. Това е линия за динамични натури. Смело комбинира различни материали, цветове и дизайн на циферблата, което помага да намериш твоя личен фаворит.

Mille Miglia Race Edition 2018

Mille Miglia Race Edition 2018- комбинация от дизайн, вдъхновен от класическия дух на именитото състезание за ретро автомобили и модерната технология в часовникарството. Тази линия представлява най-доброто и от двете.

Mille Miglia Race Edition 2018

Mille Miglia Race Edition 2018- комбинация от дизайн, вдъхновен от класическия дух на именитото състезание за ретро автомобили и модерната технология в часовникартсвото. Тази линия представлява най-доброто и от двете.

Chopard Green Carpet Collection

Chopard Green Carpet Collection-освен спиращи дъха произведения на висшето майсторство в ювелирното изкуство, тази колекция носи със себе си едно много силно послание.Тя е изцяло направена от злато, което е добито по стандартите за полагане на справедлив труд. Диамантите са специално селектирани и закупени от IGC Group, компания с безупречна репутация в търговията с честно добити диаманти.

Chopard Happy Hearts Collection

Chopard Happy Hearts Collection – емблематичното съчетание на сърца и свободно танцуващи диаманти, подсилено и от неустоима цветова гама, която не спира да се обновява с нови и нови изкушения.

Chopard Happy Hearts Collection

Chopard Happy Hearts Collectio- емблематичното съчетание на сърца и свободно танцуващи диаманти, подсилено и от неустоима цветова гама, която не спира да се обновява с нови, и нови изкущения.

Imperiale Collection

Бижутата от линията Imperiale са създадени, за да отдадат почит към обаятелната женственост. Мекият лилав отблясък на аметиста и фината изработка са изкушение за всяка дама.

Вдъхновен от филмовия фестивал в Кан

Вдъхновен от филмовия фестивал в Кан и изработен от майсторите на висшето часовникарство. Този часовник е лимитиран само до 25 броя и би озарил всяка китка със своите почти 4 карата диаманти от най-високо качество, прецизно монтирани върху каса от 18 карата жълто злато.

Вдъхновен от филмовия фестивал в Кан

Вдъхновен от филмовия фестивал в Кан, и изработен от майсторите на висшето часовникарство. Този часовник е лимитиран само до 25 броя и би озарил всяка китка със своите почти 4 карата диаманти от най-високо качество, прецизно монтирани върху каса от 18 карата жълто злато.

Всичко за Chopard

За да видите всичко което марката предлага, натиснете за препращане към официалния сайт, където ще намерите и други новости.